Kennel Lubby Line´s takaa löytyy Marjo-Riitta Laitinen,

kemianalan prosessinhoitaja.

Kasvattajakurssin kävin vuonna 2011 jonka jälkeen anoin omaa kennelnimeä Lubby Line`s.

Perheeseeni kuuluu avomieheni,tyttäremme,kaksi koiraa,kolme kissaa ja kaksi kääpiökania.

Ensimmäinen oma koirani oli Hovawart uros " Rando " joka tuli kotiini vuonna 2004 ja joka elikin pitkän elämän kanssani. (Reilu 14- vuotta ) 

Labradorinnoutaja Mun-Oma Jaranda "Jena"  muutti meille vuonna 2008 ja laumaa täydensi tämän huippiskoiran seuraan Lady´s Crew Nanny´s Choice " Tessa " vuonna 2011.

Sittemmin laumaan on liittynyt Jenan poismenon jälkeen  energiapakkaus  Do Day`s Evergreen " Jasmin "

Koiraharrastuksiini on kuulunut mm.Vesipelastus,rauniokoira toiminta,Vapepa,Nome, Mejä,kaverikoiratoiminta,Koiranäyttelyt niin Koti- kuin ulkomailla.

Asumme Varsinais-Suomessa, Kalannissa ( Uusikaupunki ) maaseudun rauhassa upean luonnon keskellä ja järvien läheisyydessä.

Kasvatan pienimuotoisesti rodunomaisia, terveitä labradorinnoutajia rakastaviin ja huolehtiviin koteihin.

Kasvattini tulee käyttää virallisilla Lonkka - ja kyynärkuvilla  (Kennelliiton lausunto ) niiden täytettyä 1v, kuitenkin viimeistään kun ne ovat 1,5v. sekä silmäpeilauksessa. Tämä lukee myös kauppasopimuksessa.

Mieluusti myös koiranäyttelyssä.

Pennut syntyvät ja elävät kotioloissa luovutukseen asti, ovat siis kirjaimellisesti jaloissa juoksentelemassa päivittäin. Näin pennut tottuvat kaikkiin kodin ääniin, perheen muihin lemmikkeihin, lapsiin ja myös vieraisiin ihmisiin. Pennut myös opetetaan pillille ja tutustutetaan riistaan ennen luovutusta.

Pennut luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuina, rekisteröityinä, useasti madotettuina, pentupaketin ja elinikäisen kasvattajan tuen kera ❤

Käytän Suomen Kennelliiton kauppasopimuslomaketta ja noudatan Suomen Kennelliiton koiranomistajan perusohjetta sekä liitän pennunostajat Labradorinnoutajakerhon jäseniksi ensimmäiseksi vuodeksi.

Ensimmäinen pentue syntyi vuonna 2013 (Lubby Line´s J-pentue )

 ja seuraava 2014 (Lubby Line´s Heart pentue )

Pitkän tauon jälkeen Miracle pentue talvella  2022 ❤

Kiitos kun vierailit sivuillani ;)

Jaa tämä sivu