Kennel Lubby Line´s takaa löytyy eläinrakas, sosiaalinen ja  helposti lähestyttävä labukoihin hurahtanut nainen 😉

Kasvattajakurssin kävin vuonna 2011 jonka jälkeen anoin omaa kennelnimeä Lubby Line`s.

Perheeseeni kuuluu avomieheni,tyttäremme,kaksi koiraa ja kolme kissaa.

Ensimmäinen oma koirani oli Hovawart uros ” Rando ” vuonna 2004 ja joka elikin pitkän elämän kanssani. (Reilu 14- vuotta )

Labradorinnoutaja Mun-Oma Jaranda ”Jena” muutti meille vuonna 2008 ja laumaa täydensi tämän huippiskoiran seuraan Lady´s Crew Nanny´s Choice ” Tessa ” vuonna 2011 josta alkoikin todellinen Koiranäyttelyiden kiertäminen niin koti -kuin ulkomaillakin.

Sittemmin laumaan on liittynyt Jenan poismenon jälkeen  vauhdikas energiapakkaus  Do Day`s Evergreen ” Jasmin ”

Koiraharrastuksiini on kuulunut mm.Vesipelastus,rauniokoiratoiminta,Vapepa,Nome, Mejä,kaverikoiratoiminta,Koiranäyttelyt niin Koti- kuin ulkomailla.

Asumme Varsinais-Suomessa, Kalannissa ( Uusikaupunki ) maaseudun rauhassa upean luonnon läheisyydessä järviä ja merta unohtamatta.

Pyrin kasvattamaan rodunomaisia, terveitä labradorinnoutajia rakastaviin ja huolehtiviin koteihin.

Kasvattini tulee käyttää virallisilla Lonkka – ja kyynärkuvilla  (Kennelliiton lausunto ) niiden täytettyä 1v, kuitenkin viimeistään 1,5v sekä silmäpeilauksessa. Tämä lukee myös kauppasopimuksessa.

Toivon myös saavani kasvateistani arvostelun Koiranäyttelystä

Pennut syntyvät ja elävät kotioloissa luovutukseen asti, ovat siis kirjaimellisesti jaloissa juoksentelemassa päivittäin. Näin pennut tottuvat kaikkiin kodin ääniin, perheen muihin lemmikkeihin, lapsiin ja myös vieraisiin ihmisiin. 

Pennut luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuina, rekisteröityinä, useasti madotettuina, pentupaketin ja elinikäisen kasvattajan tuen kera

Ensimmäinen pentue syntyi vuonna 2013 (Lubby Line´s J-pentue )

 ja seuraava 2014 (Lubby Line´s Heart pentue )

Pitkän tauon jälkeen Dream pentue talvella  2022 ❤

Miracle-pentue suunnitteilla keväällä 2023

Kiitos kun vierailit sivuillani 😉